Välj språk

da Dansk
www.familiekalender.dk

Skift til Dansk
da Norsk
www.familiekalenderen.com

Velg norsk
da English
www.calendar4family.com

Change to English
da Spanish
www.calendariofamiliar.es

Elige español
da Svenska
www.familjekalender.com

Svenska är utvald
da Deutsch
www.meinfamilienkalender.de

Wählen Sie Deutsch
da Nederlands
www.mijnfamiliekalender.nl

Kies Nederlands

Logga in


Version pp-20221004

Sekretesspolicy för Familiekalender.dk

Denna integritetspolicy innehåller information om hur personuppgifter behandlas hos Familiekalender. Du kan hitta information om hur vi behandlar information om våra kunder, tidigare kunder, potentiella kunder, kontaktpersoner hos våra affärspartners, deltagare på våra evenemang och användare av våra webbplatser.

Familiekalender är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter som nämns i denna policy. Om du har frågor eller vill ha ytterligare information om hur vi behandlar dina personuppgifter kan du kontakta oss på:


1 sammanfattning

1.1 Syfte

Vi behandlar personuppgifter för följande ändamål:
När du besöker vår webbplats använder vi cookies.

1.2 Dina rättigheter

Du har rätt att begära:
Du kan hitta mer information om dina rättigheter nedan i denna integritetspolicy.

2 Vilka personuppgifter vi behandlar

Vilka personuppgifter vi behandlar beror på syftet och kan variera beroende på vilka tjänster du använder. Nedan har vi angett de viktigaste kategorierna av personuppgifter som vi behandlar.
Kategori Exempel på personuppgifter
Namn och kontaktinformation För- och efternamn, e-postadress, postadress, mobilnummer.
Köphistorik Information om dina köp och prenumerationer
Enhetsdata Data om din enhet, till exempel information om huruvida du surfar via en mobil eller dator och vilken webbläsare du använder. Kan även innehålla information om IP-adress och webbläsarinställningar.
Korrespondens Information när du kontaktar oss, beroende på vilken information du ger oss.


3 Hur vi använder dina personuppgifter

Nedan har vi beskrivit syften och kategorier av personuppgifter mer i detalj. Vi har även angett vilken rättslig grund vi har för behandlingen.

Vi behandlar huvudsakligen dina personuppgifter på grundval av ett avtal med dig (”Utförande av ett avtal”) eller så är behandlingen baserad på ditt samtycke (”samtycke”). Vi kan också komma att behandla dina uppgifter på grundval av våra legitima intressen ("Berättigat intresse").

3.1 Att tillhandahålla vår onlinekalender

Vi behandlar dina personuppgifter för att ge tillgång till onlinekalendern via familiekalender.dk. Vi använder uppgifterna för att ge tillgång till materialet och för att hantera din kalender. Informationen vi samlar in inkluderar ditt användarnamn, ditt lösenord, ditt namn och kontaktinformation, ditt telefonnummer, din e-postadress.

Den rättsliga grunden för behandlingen är att fullgöra ett avtal med dig.

3.2 För att kontakta dig om produkten

Syftet är att förse dig med direkta nyheter och uppdateringar. Vi behandlar din e-post och ditt namn.

Den rättsliga grunden för behandlingen är att du har gett ditt samtycke till att använda kalendern.

3.3 För att hantera dina beställningar och din prenumeration

Vi håller en lista över dina beställningar och håller reda på när ditt abonnemang löper ut. Vi behandlar din e-post, användarnamn, namn, adress och postnummer.

3.4 Att hantera betalningar och fakturering

För våra betaltjänster behandlar vi betalningsinformation via en betalningsleverantör. Vi lagrar därför ingen information om dina bankkort eller koder.

3.5 För att skydda våra system

För att skydda våra system mot säkerhetsintrång eller skadliga handlingar kan vi komma att behandla dina personuppgifter. Det kan vara din inloggningshistorik eller information om din enhet. Den rättsliga grunden är vårt legitima intresse av att hålla våra system säkra.

3.6 För att skydda våra rättsliga intressen

Beroende på den specifika situationen kan vi behålla dina uppgifter för att skydda våra juridiska intressen. T.ex. i händelse av att du klagar på någon av våra tjänster. I sådana fall baseras vår behandling av personuppgifter på vårt berättigade intresse av att skydda våra lagliga affärsintressen.

3.7 För att hantera dina förfrågningar

Om du kontaktar oss via någon av våra utsedda kanaler, t.ex. via e-post behandlar vi dina personuppgifter. De personuppgifter som vi behandlar kommer t.ex. vara din kontaktinformation såsom din e-postadress och den information du anger i din förfrågan. Vår rättsliga grund för behandling är vårt berättigade intresse av att tillhandahålla information till individer som söker sådan information.

4 Säkerhet

Vi har genomfört lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder som säkerställer att personuppgifter behandlas med en säkerhetsnivå som är lämplig för risken, t.ex. genom att säkerställa personuppgifternas konfidentialitet, tillgänglighet och integritet.

5 Mottagare av personuppgifter och användning av underleverantörer

Vi avslöjar och/eller delar inte dina personuppgifter med tredje part, förutom när det är nödvändigt för att uppfylla våra juridiska skyldigheter.

För vissa administrativa ändamål använder vi underleverantörer (databehandlare). Vi har säkerställt att behandlingen är i enlighet med kraven i GDPR genom att ingå databehandlingsavtal med databehandlaren. Databehandlingsavtalen säkerställer också att personuppgifterna inte används för andra ändamål.

7 Registrantens rättigheter

Enligt dataskyddsförordningen har du ett antal rättigheter i förhållande till vår behandling av uppgifter om dig.

Om du vill utnyttja dina rättigheter måste du kontakta oss på kontakt@familiekalender.dk.

8 Var vi behandlar dina personuppgifter

Vi behandlar endast dina personuppgifter med hosting i Danmark eller inom EU/EES.

9 lagringsperiod

Lagring av personuppgifter kommer att ske så länge som är nödvändigt för ändamålet med behandlingen. Vi lagrar inte dina personuppgifter utöver detta, såvida det inte finns annan rättslig grund för behandlingen.

Vi bestämmer lagringstiden utifrån följande:

10 ändringar av denna sekretesspolicy

Vi kommer att uppdatera denna integritetspolicy om vi ändrar hur vi behandlar personuppgifter. Se datumet för den senaste versionen nedan. Vi rekommenderar att du regelbundet granskar vår policy för att se om några ändringar har skett.

Senast uppdaterad: 2023-10-09

Om Kontakt Affärsvillkor Integritetspolicy Priser

Smart onlinekalender som ger en överblick för hela familjen.

Den här tjänsten erbjuds av Delekalender.dk - CVR: 26451302 - Nørre Farimagsgade 76, 1364 Köpenhamn K - kontakt@familiekalenderen.com

Dankort Visacard Mastercard Maestro jcb visa verify

Betalning kan göras med Dankort, Visa, Mastercard, Maestro och JBC. Alla priser inkluderar moms.


Copyright © 2024 familjekalender.com - Alla rättigheter reserverade.

Skapa användare


villkoren
Skapa användare
Du kan prova familjekalender.com gratis i sju dagar. Om kalendern är något för dig kan du köpa fri tillgång i 1, 6 eller 12 månader. Se priserna här.

Glömt lösenord

Ange din Or

Skicka mitt lösenord till min e-post

  • Vad är kalendern bra för?

    familjekalender.com har utvecklats speciellt för att ge en enkel och snabb överblick över olika aktiviteter.

    Människor använder familjekalender.com för många olika ändamål. T.ex:
    • Familjer och vänner som vill ha en bättre delad överblick
    • Företag som behöver ett tjänstgöringsschema
    • Klubbar och föreningar som ska samordna aktiviteter
    • Samordning av rum, hyreshus och delade saker
    • Skilda föräldrar som ska samordna var barnen ska vara

    Klicka på pilen till höger för att lära dig mer.


  • Få din kalender som du vill ha den

    familjekalender.com består av kolumner. Det ger en enkel och snabb överblick som du inte får i andra kalendrar.
    Du kan dela kolumnerna med andra och välja vem som har behörighet att skriva eller se kalendern. forside

  • Dela med andra

    När du delar kolumner kan varje användare bygga upp sin kalender med önskade kolumner.

    Kolumnerna kan ordnas i den ordning som behövs. kolonner

  • Det är enkelt att skapa möten

    Du kan skapa möten med både ikoner och olika bakgrundsfärger. Det ger en bra överblick.
    aftaler aftaler

  • Lätt att använda

    Du kan välja att du bara kan lägga vissa avtal i en kolumn.
    Till exempel vem som ska hämta barnen olika dagar.
    hentedage

  • Testa kalendern

    Om familjekalender.com är något för dig kan du skapa en användare och prova kalendern.

    Det tar bara 2 minuter...
    Skapa en användare gratis

    Njut av.
    familjekalender.com

Om familjekalender.com

Durante MÁS de 10 años nuestro calendario ha beneficiado a familias, amigos, asociaciones, tiendas, clubes, programas de intercambio, iglesias, pabellones deportivos y muchos más.


Es un placer escuchar cómo el calendario ayuda a muchas personas a tener una visión general de sus citas y planificación. Lo que más escuchamos es que el calendario proporciona una visión general muy especial que otros calendarios no ofrecen. Por supuesto, estamos contentos con esto, porque es también la razón por la que lo desarrollamos en primer lugar.


Al mismo tiempo, intentamos constantemente estar a la altura de nuestros objetivos.


Los primeros años el calendario era de uso gratuito, pero con el tiempo se volvió difícil cubrir los costos debido al creciente número de usuarios. Así que tuvimos que llevar una cantidad menor para cubrir nuestros gastos. Creemos que un precio de 89 DKK por año (corresponde a 7,56 DKK por mes) es un buen precio, donde obtienes acceso continuo a las mejoras que realizamos. Nuevas funciones que se crean principalmente a partir de las ideas que obtenemos de nuestros usuarios.


Entonces, si tiene una idea de cómo su calendario puede ser aún mejor o incluso más fácil de usar, nos encantaría escucharla. Sólo tienes que enviarnos un mensaje y le daremos la vuelta a la idea con nuestros desarrolladores, quienes siempre hacen todo lo posible para crear el mejor calendario con la mejor descripción general.



Håll det privat också

Vi tror att alla har ett ansvar för hur de delar sin information och vem som kan se den. Dela därför endast profiler med verifierade vänner och personer i din sociala krets.

Kontakt

Om du har frågor, idéer, feedback eller beröm till vår kalender, hör vi alltid gärna från dig.

Skriv till oss på: kontakt@familiekalender.dk

Denna tjänst tillhandahålls av:
Delekalender.dk
Nørre Farimagsgade 76
1364 Köpenhamn K
CVR: 26451302

Affärsvillkor

Företaget

Denna tjänst erbjuds av företaget Delekalender.dk (CVR: 26451302).

När du handlar hos oss omfattas alla transaktioner av dansk lagstiftning. Därför avgörs alla avvikelser av de ordinarie danska domstolarna.

Åtkomst

Tillgång till familjekalender.com kan endast användas efter medlemskapsregistrering. Vem som helst kan bli medlem i familjekalender.com. Denna tjänst är gratis för dig som användare under en provperiod. Du är skyldig att hålla dina personuppgifter uppdaterade. Vid registrering väljer du ett medlemsnamn och ett lösenord (åtkomstdata).

Du är skyldig att skydda åtkomsten till din kalender mot obehörig användning av tredje part. Åtkomstdata måste hållas konfidentiella. Om dina uppgifter hamnar i tredje parts händer på grund av vårdslöshet från din sida är du själv ansvarig för varje gång en tredje part använder dina åtkomstuppgifter. Om du får reda på att dina åtkomstdata har blivit tillgängliga för en obehörig tredje part, är det lämpligt att ändra ditt lösenord. Om detta inte är möjligt, kontakta familjekalender.com per e-post.

Som användare är du skyldig att ge familjekalender.com möjlighet att kontakta dig, så att du kan få nödvändig information om de registrerade tjänsterna och senare utveckling av sajten, om fler erbjudanden tillkommer. Denna skyldighet accepteras när du registrerar dig via registrering av din e-postadress.

Innehåll

familjekalender.com ska inte på något sätt hållas ansvarigt eller ansvarigt för användarinnehåll, innehåll från tredje part eller andra tredjepartsapplikationer som tas till webbplatsen, vare sig de tillhandahålls av webbplatsens användare, dela kalender, tredje part eller någon utrustning eller programmering som används på webbplatsen.

Trots att vi sätter regler för användarbeteende så kontrollerar vi inte detta och ansvarar inte för användarnas aktivitet och kalenderdelning på sidan och kan inte hållas ansvariga för något stötande, olämpligt, oanständigt, olagligt eller på annat sätt obehagligt innehåll som kan vara närvarande på sidan.

Dina uppgifter är privata och innehållet i denna kalendertjänst kommer endast att användas i enlighet med lagen.

Delekalender.dk ansvarar inte för någon förluster som uppstår när åtkomsten till dina data avbryts eller att dina inmatade data går förlorade.

Funktionaliteten hos familjekalender.com är optimerad för de senaste versionerna av: Internet Explorer, Firefox, Chrome och Safari

Om familjekalender.com används i andra eller äldre webbläsare, på andra plattformar, smartphones, surfplattor eller på annat sätt, kan funktionaliteten ändras eller saknas.

I samband med köp


Betalning

familjekalender.com accepterar betalning med Dankort/VISA-Dankort, VISA, Mastercard och JCB. Betalning kommer först att debiteras från ditt konto när varan skickas.

familjekalender.com använder en godkänd betalningsserver som krypterar all din kortinformation med SSL (Secure Socket Layer) protokoll. Det betyder att din information inte kan läsas.

Leverans

Produkten levereras i samma ögonblick som betalningen är genomförd. Du måste vara inloggad som användare på familjekalender.com för att kunna genomföra betalningen. Denna användares tillfälliga åtkomst till familjekalender.com förlängs med det antal dagar som föreskrivs av den köpta produkten.

Om du ångrar ditt köp (ångerrätt)

Kunden accepterar vid beställning av en specialdesignad tjänst, som t.ex personlig nätkalender, att ångerrätten upphör jfr 12 § konsumentavtalslagen.

Vad gör vi med din personliga information (personuppgiftspolicy)

För att du ska kunna ingå ett avtal med oss ​​på familjekalender.com behöver vi följande information: Namn, adress och e-postadress.

Vi registrerar dina personuppgifter i syfte att kunna leverera varorna till dig.

Personuppgifterna registreras hos familjekalender.com och lagras i fem år efter att användningen av kalendern har upphört, varefter uppgifterna raderas.

Personuppgiftsansvarig på familjekalender.com är Jacob Bøegh.
Vi lagrar och överför inte kundinformation krypterad.

Information som lämnas till familjekalender.com vidarebefordras eller säljs inte på något sätt till tredje part, och vi registrerar ingen personligt känslig information.

Som registrerad hos familjekalender.com har du alltid rätt att invända mot registreringen. Du har även rätt att ta del av vilka uppgifter som finns registrerade om dig. Dessa rättigheter har du enligt personuppgiftslagen och förfrågningar i samband med detta ska riktas till Jacob Bøegh via e-post *KONTAKT*.

Support

familjekalender.com tillhandahåller endast e-postsupport.
All kommunikation kommer att ske antingen på engelska eller danska. Support tillhandahålls inte på andra språk.


Cookies

På familjekalender.com används cookies i syfte att optimera webbplatsen och dess funktionalitet, och därmed göra besöket så enkelt som möjligt för dig.

Du kan när som helst radera cookies från din dator. Hur beror på din webbläsare.

Loggstatistik

Vi använder loggstatistik på familjekalender.com vilket innebär att ett statistiksystem samlar in information som kan ge en statistisk bild av hur många besökare vi har, var de kommer ifrån och var på webbplatsen de lämnar osv.

Loggstatistiken används endast i syfte att optimera familjekalender.com.

Skapa en användare gratis

Priser

Vid skapandet får du en 7-dagars provperiod. Detta kräver ingen kreditkortsinformation eller någon form av betalning.

1 månad
45 SEK
dage Om du bara vill prova kalendern lite längre
kroner 45 SEK per miljard
brugere 1 användare
Ett halvår
122 SEK
dage Om du inte vill binda dig för länge
kroner 20 SEK per miljard
brugere 1 användare
Ett år
183 SEK
dage 12 månaders abonnemang
kroner 16 SEK per miljard
brugere 1 användare
2 år
329 SEK
dage Om du vill spara pengar
kroner 14 SEK per miljard
brugere 1 användare
3 år
438 SEK
dage Om du vill spara mer pengar
kroner 12 SEK per miljard
brugere 1 användare
Beräkna pris
438 SEK
Få rabatt om du köper fler än ett år eller fler användare.

Priserna är för full tillgång till alla funktioner hos familjekalender.com per användare. Du kan prova familjekalender.com gratis i sju dagar.
Om du är nöjd med kalendern kan du enkelt och snabbt betala för abonnemanget med kreditkort. kontakt@familiekalenderen.com

F? tre m?neders ekstra abonnement gratis

Anbefaling

Du har modtaget en anbefaling, men enten er den allerede brugt, eller også er den udløbet.

Kontakt personen, der har sendt anbefalingen for at få en ny.